Potkunyrkkeilyn harjoittelu

Potkunyrkkeilyn harjoittelu alkaa peruskussilla joka kestää 2kk ja lisäksi 1kk harjoittelulla harrastajaryhmän mukana.

Potkunyrkkeilyotteluissa naiset ottelevat aivan samoilla säännöillä, kuin miehetkin. Naisten osuus lajissa onkin jo lähes puolet. Hyvin monella seuralla on käytössä naisten oma harjoitteluryhmä, kuitenkin edistyneemmät naiset haluavat harjoitella miesten kanssa, jotta esim. Otteluharjoituksista saadaan paras mahdollinen hyöty. Naiset käyttävät samoja varusteita, kuin miehetkin. Naiset voivat halutessaan käyttää myös rintasuojusta. Kuitenkin suuri osa naisista  harrastaa lajia ihan puhtaasti kuntoilu syistä.

Mitä varusteita potkunyrkkeilijä tarvitsee?

Potkunyrkkeilijä tarvitsee seuraavat varusteet, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja mielekästä: potkunyrkkeilyhousut, jalkasuojat, alasuojat, käsisiteet, nyrkkeilyhanskat, säkkihanskat, hammassuojat ja nyrkkeilykypärän.

Kilpailutoiminta:

Mikäli olet kiinnostunut kilpailutoiminnasta ottelemisen tai tuomaroinnin suhteen ota yhteyttä seuramme ohjaajiin. Vuosien varrella seurallamme on ollut ottelijoita niin miehissä kuin naisissakin. Edustusta on riittänytkin vuosien varrella aina kansallisista salikisoista SM ja MM-
kehiin asti.

Yhteystiedot

Teljänkatu 8, ovi C 8 (kartta)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin: 044 3258 379
Palautelomake