Kuntopotkis

Potkunyrkkeily on nopeatempoinen laji, joka sopii kaikille perusterveille ihmisille iästä tai sukupuolesta riippumatta. Valtaosa harrastajista onkin lajin parissa juuri siksi, että se on erittäin tehokas kuntoilumuoto. Potkunyrkkeily on omiaan hapenottokyvyn ja lihaskunnon kehittämiseen, sekä koko kropan kokonaisvaltaiseen aktivointiin – etenkin hartiajumit saavat kyytiä!

Kuntopotkunyrkkeily eroaa potkunyrkkeilystä siten, että kontakti vastustajaan on hyvin kevyttä, pääosin vastustajana toimii säkki tai parin pitelemä potkutyyny. Kuntopotkis tunneilla tärkeintä onkin hyvä mieli sekä mukava harrastaminen!

Ryhmäliikuntatunneilta tuttuun tapaan treenejä rytmittää vauhdikas musiikki, jonka tahtiin annetaan sykkeen nousta ja saadaan hiki virtaamaan!

Suojavarusteet eivät ole pakollisia kuntopotkunyrkkeilyssä nyrkkeilyhanskat ja säärisuojat toki lisäävät harjoittelumukavuutta. Varusteita voi ostaa saliltamme edullisesti. Riittävä varustus on kevyt sisäliikuntavarustus kenkiä lukuunottamatta, pyyhe sekä juomapullo. Kyseessä on siis varsin edullinen laji niin varusteiden kuin harrastusmaksujenkin puolesta.

Treeneissä voit käydä omaan tahtiisi ja silloin kun sinulle sopii. Treeneissä ei keskitytä tekniikkaan, vaan tunnit vedetään kuntoilun ehdoilla. Tämän takia ei haittaa, vaikka joutuisit välillä olemaan tunneilta pois. Pääset varmasti mukaan jokaisella treenikerralla, ja tietenkin mukavat ohjaajamme ovat aina valmiita neuvomaan ja auttamaan.

Kuntopotkisryhmämme aloittaa sunnuntaina 28.1.2018 klo 15.30

Harjoitukset maksetaan kymppikortilla, joka on mahdollista ostaa verkkokaupasta . Maksu sisältää kulkukortin, jolla pääsee sisälle ulko-ovesta kamppailusalin puolelle. 

Tervetuloa mukaan kuntoilemaan huippujengiin!

 potkis

Yhteystiedot

Teljänkatu 8, ovi C 8 (kartta)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin: 044 3258 379
Palautelomake