Defendon historia

Scandinavian Defendon juuret ulottuvat 1920 –luvun Kiinaan, Shanghaihin, joka oli tuolloin mailman väkivaltaisin kaupunki. William E. Fairbairn sai toisen maailmansodan aikana tehtäväkseen kehittää yksinkertaisen Defend-u lähitaistelujärjestelmän, jonka tarkoitus oli luoda nopeasti omaksuttava, mutta äärimmäisen tehokas voimankäyttö ja itsepuolustusjärjestelmä Britannian salaisen palvelun vakoojille. Koulutus tapahtui Kanadassa, leiri X:ssä.

fairbairn_thumb

Vuosien saatossa tekniikoita on hiottu edelleen, nykypäivän tarpeita silmälläpitäen. Ainoastaan käytännössä toimivaksi todetut tekniikat on sisällytetty lajiin, ja kaikki ylimääräinen tai epävarma on karsittu pois. Taustatyö tekniikoiden kirjaamiseen on ollut mittava, eikä yksikään tekniikka ole toimivuudeltaan olettamuksen varassa. Tästä syystä Scandinavian Defendoa pidetään erittäin korkealle arvostettuna realistisena itsepuolustusjärjestelmänä, yhtenä maailman parhaista.

Euroopan tarpeita varten kehitetty Scandinavian Defendo huomioi piirteet, jotka ovat ominaisia eurooppalaiselle kultturille ja ympäristölle. Valaistus, ilmasto, kulttuuri ja ympäristö luovat omat tarpeensa, jotka on ehdottomasti otettava huomioon silloin, kun kyse on realistisesta itsepuolustuksesta.

Jotta Scandinavian Defendo säilyy kokonaisuutena eheänä, teknisesti sekä taktisesti mahdollisimman laadukkaana ja fairbairn2_thumbharjoitusmenetelmiltään tehokkaana, Defendo Alliance kokoaa yhteen kansainväliseen yhteistyöelimeen omien alojensa ammattilaiset kamppailu- ja turvallisuusaloilta. I.D.D.I. tasoasteen opettajat kiertävät opettamassa Scandinavian Defendoa maailmanlaajuisesti kooten samalla tuoreimman tiedon ja näkemykset muuttuvan maailman tarpeista. Scandinavian Defendo pyrkii olemaan askeleen edellä.

Yhteystiedot

Teljänkatu 8, ovi C 8 (kartta)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin: 044 3258 379
Palautelomake