Scandinavian Defendo - harjoittelu

Scandinavian Defendo on helposti opittava järjestelmä, joka keskittyy vastaamaan niihin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Järjestelmä tarjoaa harjoittelijalle ammattimaisen harjoittelun haastavissa ja turvallisissa olosuhteissa. Harjoittelu on monipuolista ja kohottaa fyysistä kuntoa, lisää harrastajan itseluottamusta ja antaa tietoa, kuinka selviydytään erilaisista tilanteista, joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin.

{youtube}rrC9yV_hwA8|340|260{/youtube}

Harjoittelu perustuu hyvin koulutettuihin ohjaajiin, jotka jakavat taitonsa, kokemuksensa ja tietonsa kanssasi. Vaikka harjoittelu on vakavaa, se ei kuitenkaan ole ryppyotsaista. Pieni pilke silmäkulmassa tekee harjoittelusta rentoa ja helpottaa asioiden harjoittelua.

Tekniikkaharjoittelussa hyödynnetään harjoittelijan fyysisiä edellytyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tekniikat ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia, ja ne kaikki toimivat myös vaikeissa olosuhteissa. Henkinen harjoittelu opettaa mielen hallintaa. Ilman oikeaa henkistä vahvuutta, olet altavastaajana mahdollisessa konfliktitilanteessa! Tarkkaile omia toimiasi, niin tarkkailet myös tapahtumia konfliktitilanteessa. Taktinen harjoittelu opettaa käyttämään tekniikoita ja henkistä puolta tilanteen vaatimalla, mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti. Ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty. Scandinavian Defendo on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä - yksi maailman parhaista.

Scandinavian Defendossa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita. Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta. Järjestelmä on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.

Harjoitukset seurassamme

Harjoitukset ovat 75 minuutin mittaisia. Harjoitus jakautuu eri osa-alueisiin, jolloin harjoittelusta tulee mielekästä, haastavaa, hauskaa ja opettavaista.

Asustus

Harjoituksissa käytetään yleisesti Defendoliiton virallista harjoitteluasua, joka on musta t-paita ja mustat housut/shortsit. Harjoitteluasuksi sopii hyvin myös oma t-paita sekä shortsit/verkkarit.

Suojukset

Defendo on kontaktilaji. Ilman riittäviä suojia ei kontaktia kuitenkaan suoriteta täydellä teholla. Yleisimmät suojavarusteet ovat säärisuojat, alasuojat, hammassuojat, pääsuoja sekä avosormityyppiset hanskat tai normaalit nyrkkeilyhanskat.

Defendon harjoittelun alkuvaiheessa et suojia tarvitse. Ohjaaja kertoo mitä suojia kannattaa hankkia. Kaikki varusteet voit ostaa saliltamme. Näin saat suojat käyttöösi helposti ja nopeasti.

Kenelle Defendo sopii?

Defendoa voivat harrastaa kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole rikosrekisteriä. Defendolle ominaista on sen mukautuminen yksilön tarpeita vastaavaksi työvälineeksi. Esimerkiksi fyysinen vamma ei ole harjoittelun este. Onhan sinun kyettävä puolustamaan itseäsi kaikissa tilanteissa, eikö vain? Fyysinen peruskunto kasvaa myös harjoittelun mukana. Jokainen ”taistelee” itseään vastaan, ja ryhmässä itsensä ylittäminen on helpompaa. Harjoitukset rakentuvat kuitenkin yksilöllisten kykyjen mukaan, ja itsensä haastaminen onkin ensimmäinen ja tärkein asia lajitaitojen oppimisessa.

Yhteystiedot

Teljänkatu 8, ovi C 8 (kartta)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin: 044 3258 379
Palautelomake